• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

تابعنا على الفيس بوك

الخميس، 26 نوفمبر 2015

طريقة عمل فراخ بصوص الطماطم و الليمون

0 التعليقات
 

المكونات٢ ملعقة كبيرة زيت ١ كيلو فراخ مقطعه اجزاء٢ ثمرة بصل مقطع٢ فص ثوم مفرومملح و فلفل و بهارات و كركم و شطة و حبهان و قرفة٣ ثمرة طماطم مقطعة١ ملعقة كبيرة صلصة١،٥ كوب ماءليمونة معصورةطريقة
يسخن الزيت في مقلاة علي النار
تحمر الفراخ ٥ دقائق و ترفع من المقلاة
يضاف البصل و يشوح حتي يذبل ثم نضيف الثوم مع التوابل و يقلبون دقيقتين
تضاف الطماطم و الصلصة و الماء و الليمون و تترك لتغلي ٥ دقائق
توضع الفراخ في المقلاة مرة اخري و تغطي و تخفض النار
تترك نصف ساعة حتي تمام النضج
تقدم ساخنة مع ارز ابيض

ضع تعليق

عصمت سرحان